Ugrás a tartalomra

Szállítás és fizetés

Szállítási Információk

Webáruházunk egyedi asztaldíszekkel, virágdobozokkal és dekorációkkal vár, melyeket kizárólag megrendelésre készítünk. Köszönjük, hogy minket választottál otthonod, vagy az ajándékozás pillanatainak megszépítésére. Alább tájékoztatunk a szállítási folyamatunkról, hogy teljes körűen informált legyél vásárlásod során.

  • Rendelésre Készült Dekorációk: Kiemelnénk, hogy termékeink egyedileg, különleges gondossággal készülnek, ezért nem áll módunkban azonnali átvételt vagy kiszállítást biztosítani. Üzletünkben azonban talál előre elkészített egyedi dekorációkat, melyek azonnal elvihetőek. Üzletünk címe: 1052 Budapest, Károly körút 8. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00; Szombat: 10:00 - 17:00
  • Szállítási Idő: A rendeléseket várhatóan 5-12 munkanapon belül postázzuk. Fontos megjegyezni, hogy az év bizonyos időszakaiban, mint például anyák napja, húsvét, karácsony, előfordulhatnak késedelmek. Ilyenkor javasoljuk, hogy rendelésedet add le időben, hogy garantáltan kézhez kapd a kívánt időpontban.
  • Szállítási Díjak:
    • Bankkártyás fizetés esetén: 2.295 Ft
    • Utánvét esetén: 2.950 Ft
    • 30.000 Ft feletti rendelések esetén: Online fizetés esetén a szállítás ingyenes, utánvétes fizetésnél 655 Ft kezelési költség kerül felszámításra.
  • Csomagolás: Csomagolási díjat nem számítunk fel, így a rendelt termékek gondos és biztonságos csomagolásban érkeznek meg hozzád.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállítási idő a raktár- és alapanyagkészlet függvényében változhat. Amennyiben a rendelés szálas virágot és dekorációt is tartalmaz, azokat együtt postázzuk, hogy egyszerre örvendeztethessük meg vele magad vagy szeretteidet.

 

Tekintse meg a részleteket a nemzetközi szállítási díjakról és szállítási időkről.

 

Árak és Kedvezmények

A webáruházunkban megjelenített árak az ÁFÁt már tartalmazzák, így a végfelhasználók számára a bruttó árak kerülnek feltüntetésre. Fontos megjegyezni, hogy az online platformon kínált áraink és kedvezményeink eltérhetnek az üzletünkben megtalálhatóktól. Ezért kérjük, vedd figyelembe, hogy üzletünkben használatos Törzsvásárlói kártyád weboldalunkon nem alkalmazható, a kártyán szereplő kedvezmények online nem érvényesíthetőek.

 

Számlázás

Kötelezettségünk minden egyes megrendelés után számlát kiállítani, amit a vásárlók által megadott adatok alapján teszünk. A vásárlói adatok pontosságáért felelősséget nem vállalunk, így kérünk mindenkit, hogy a rendelés során adja meg a legpontosabb információkat. A számlát automatikusan, elektronikus úton, a megrendeléskor megadott e-mail címre küldjük el, a megrendelés átvételét követő néhány órán belül. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden szükséges dokumentum időben és környezetbarát módon érkezzen meg hozzád.

 

Kérjük, gondosan ellenőrizd az általad megadott adatokat a zökkenőmentes és gyors számlázási folyamat érdekében. Amennyiben további kérdésed merülne fel a számlázással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy segíthessünk.

 

 

Köszönjük, hogy a Bokréta Kerámia webáruházat választottad. Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, készséggel állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken:

Reméljük, hogy vásárlási élményed nálunk minden elvárásodat felülmúlja!